[fusion_builder_container hundred_percent=“no” hundred_percent_height=“no” hundred_percent_height_scroll=“no” hundred_percent_height_center_content=“yes” equal_height_columns=“no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=“center cen­ter” background_repeat=“no-repeat” fade=“no” background_parallax=“none” enable_mobile=“no” parallax_speed=“0.3” video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=“16:9” video_loop=“yes” video_mute=“yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=“solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=“”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“1_1” layout=“1_1” spacing=”” center_content=“no” link=”” target=“_self” min_height=”” hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=“left top” background_repeat=“no-repeat” hover_type=“none” border_size=“0” border_color=”” border_style=“solid” border_position=“all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=“left” animation_speed=“0.3” animation_offset=”” last=“no”][fusion_text]

Ayur­ve­das­sa hoi­de­taan koko ihmis­tä, ei sairautta

Ayur­ve­dan moni­puo­li­set hoi­dot ter­vey­den yllä­pi­tä­mi­sek­si ja sai­rauk­sien paran­ta­mi­sek­si pyr­ki­vät­pa­laut­ta­maan har­mo­nian kehol­lis­ten jär­jes­tel­mien, elin­ten, kudos­ten ja ener­gioi­den välil­lä. Kehon epä­ta­sa­pai­no­ti­lo­jen kor­jaa­mi­sek­si auyur­ve­da-lää­kä­ri mää­rää yksi­löl­li­siä hoi­to­ja sekä mm.

Elä­män­ta­paoh­jei­ta rää­tä­löi­dys­ti kul­le­kin poti­laal­le. Tasa­pai­non saa­vut­ta­mi­seen käy­te­tään mm. ruo­ka­va­lion muu­tok­sia, maus­tei­ta, päi­vä- ja vuo­den­ai­ka­ryt­mien kor­jaa­mis­ta, ayur­ve­di­sia yrt­ti­val­mis­tei­ta, joo­gaa ja medi­taa­tio­ta, sekä tar­vit­taes­sa puh­dis­ta­via hoi­to­ja kuo­na-ainei­den pois­ta­mi­sek­si kehosta.

Ayur­ve­das­sa hie­ron­nat ovat kes­kei­nen osa hoi­to­ja. Ne teh­dään käyt­täen lää­keyr­teil­lä teräs­tet­ty­jä öljy­jä, ja öljyä käy­te­tään run­saas­ti. Nämä yrteil­lä teräs­te­tyt öljyt ovat mil­tei tär­keäm­piä kuin itse hie­ron­ta, joka on lähin­nä kei­no vai­kut­ta­vien ainei­den saa­mi­sek­si kehoon öljyn toi­mies­sa kuljetusvälineenä.

Hie­ron­nas­sa voi­daan käyt­tää lisäk­si myös yrt­ti­nyyt­te­jä, sekä jos­kus myös mui­ta ainek­sia, kuten huna­jaa tai esi­mer­kik­si mai­toa. Hie­ron­nan jäl­keen annet­ta­vat höy­ry­kyl­vyt ovat myös tyy­pil­li­nen osa hoitoja.

Hoi­dot voi­vat olla myös rank­ko­ja, ja hoi­to­jak­son aika­na on paras ren­tou­tua par­hai­den hoi­to­tu­los­ten­saa­mi­sek­si. Päi­vit­täis­ten hoi­to­jen päät­teek­si olo on sees­tei­nen ja var­mas­ti ren­tou­tu­nut! Panc­ha Kar­ma ‑hoi­to

Ayur­ve­dan ken­ties tun­ne­tuin hoi­to­pro­to­kol­la, ns. Panc­ha Kar­ma on erit­täin teho­kas, koko kehon­sy­vä­puh­dis­tus­kuu­ri (detox). Panc­ha kar­ma ‑hoi­to­jak­so suun­ni­tel­laan aina yksi­löl­li­ses­ti kun­kin omien tar­pei­den mukaan hoi­toi­hin eri­kois­tu­neen Ayur­ve­da-lää­kä­rin toi­mes­ta. Tyy­pil­li­ses­ti hoi­to­jak­so kes­tää 21päivää, mut­ta kes­to voi myös vaih­del­la 14 päi­väs­tä 28 päivään.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_global id=“1086”]