[fusion_builder_container hundred_percent=“no” hundred_percent_height=“no” hundred_percent_height_scroll=“no” hundred_percent_height_center_content=“yes” equal_height_columns=“no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=“center cen­ter” background_repeat=“no-repeat” fade=“no” background_parallax=“none” enable_mobile=“no” parallax_speed=“0.3” video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=“16:9” video_loop=“yes” video_mute=“yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=“solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=“”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“1_1” layout=“1_1” spacing=”” center_content=“no” link=”” target=“_self” min_height=”” hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=“left top” background_repeat=“no-repeat” hover_type=“none” border_size=“0” border_color=”” border_style=“solid” border_position=“all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=“left” animation_speed=“0.3” animation_offset=”” last=“no”][fusion_text]

Hoi­to­jak­son eteneminen

Hoi­to­jak­so voi­daan jakaa kar­keas­ti kol­meen osaan: ensim­mäi­sen vii­kon aika­na teh­dään tyy­pil­li­ses­ti­hoi­to­ja ja käy­te­tään ayur­ve­di­siä roh­to­ja (tablet­te­ja tai nes­tä­mäi­siä lääk­kei­tä), joi­den tar­koi­tuk­se­na on irrot­taa kuo­na-ainei­ta (ama) kehon kudok­sis­ta ja tuo­da ne ruu­an­su­la­tus­ka­na­vaan pois­ta­mis­ta varten.

Ensim­mäi­sen vii­kon aika­na olo on usein päi­vä päi­väl­tä ras­kaam­pi, ja aikaa kuluu yhä enemmänlepäämiseen.

Kuu­den­te­na tai seit­se­män­te­nä päi­vä­nä saa­daan roh­to­ja, joi­den avul­la kuo­na-aineet pois­tu­vat­ruu­an­su­la­tus­ka­na­van kaut­ta. Toi­sen vii­kon aika­na kes­ki­ty­tään yksi­löl­lis­ten vai­vo­jen ja ongel­ma-aluei­den hoi­ta­mi­seen eri­liai­sin mene­tel­min. Olo on useim­mi­ten hyvin kevyt, mut­ta fyy­si­ses­ti ehkä jok­seen­kin­heik­ko. Kol­man­nen vii­kon aika­na kehoa ravi­taan ja vah­vis­te­taan, ja päi­vä päi­väl­tä olo käy yhä ener­gi­sem­mäk­si ja mie­li kirk­kaam­mak­si. Hoi­don pää­tyt­tyä voi tun­tua kuin oli­si aivan uudes­ti syntynyt.

Panc­ha Kar­ma ‑hoi­to on koko­nais­val­tai­nen hoi­to-ohjel­ma. Hoi­dot voi­vat olla vaa­ti­via, ja jopa rank­ko­ja. Tämän vuok­si hoi­don kulues­sa kes­ki­ty­tään­kin ren­tou­tu­mi­seen, rau­hoit­tu­mi­seen ja lepäämiseen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_global id=“1086”]