fbpx
Loading...
Terveysvastaanotto2018-06-20T11:41:38+00:00
Terveysvastaanotto

Ayurveda-terveysvastaanotto

Etsitkö terveyttä ja hyvinvointia?

Ayurveda-terveysvastaanotto on aika juuri sinua varten. Vastaanotolta saat ohjauksen oman terveytesi palauttamiseen ja hyvinvointisi maksimoimiseen. Vastaanotolla määritetään kehotyyppisi ja kehosi nykyinen tila eri menetelmin, hyödyntäen mm. ayurvedista pulssinluentaa, sekä tekemällä havaintoja kasvoista, kielestä, silmistä, kynsistä ja ihosta. Vastaanotolta saat ohjauksen kehotyypillesi soveltuvaan ruokavalioon, ohjeistuksen ayurvedisten valmisteiden ja ravintolisen käyttöön, ohjeistuksen helposti suoritettaviin itsehoitoihin sekä ohjausta terveellisssä elämäntapavalinnoissa.
VARAA AIKA

Mitä konsultaatiossa
tapahtuu?

Terveyskonsultaatio on aika juuri sinua varten. Vastaanotolla terveyskonsultti keskittyy määrittämään kehosi tilan käyttäen monipuolisia menetelmiä,mm. haastattelemalla ja esittämällä kysymyksiä, katsomalla silmät, kasvot, kynnet, ihon ja kielen, sekä tekemällä pulssinluennan, joiden perusteella saadaan tietoa elinten, kudosten ja kehon eri järjestelmien tilasta ja tasapainosta.

Näiden pohjalta konsultti antaa mm. suosituksia ruokavaliosta ja soveltuvista mausteyrteistä ja ayurvedisistä yrttivalmisteista.Vastaanotolla pyritään löytämään ratkaisu mahdollisiin vaivoihin ja terveysongelmiin.

Mitä hyötyä on Ayurvedasta (Ayurvedan hyödyt)
Tasapaino
Parempi vastustuskyky
Hyvä ruuansulatus
Kokonaisvaltainen terveys
Hyvinvointi

Mitä on Ayurveda?

Ayurveda on perinteistä intialaista luonnonlääketiedettä, jota on harjoitettu Intiassa tuhansia vuosia. Erityisesti ayurveda tunnetaan tehostaan parantaa kroonisia sairauksia sekä kyvystään tuoda terveyttä ja energistä vitaalisuutta kiireiseen elämäämme.Termi ayurveda (ayus=elämä, veda=tieto) tarkoittaa tiedettä elämästä. Sen tuhatvuotisesta terveysviisaudesta löytyy vastaus tämän päivän terveysongelmiimme. Ayurveda antaa ohjeita harmoniseen ja tasapainoiseen elämään, ja antaa keinot sairauksien ja vaivojen ennaltaehkäisyyn. Näin ollen se ei ole pelkästään lääketiedettä, vaan antaa myös ohjeet terveeseen ja tasapainoiseen elämäntapaan. Näiden ohjeiden noudattaminen optimoi ihmisen terveyden sekä lisääntyneen harmonian ja tasapainon kautta johtaa sairauksien paranemiseen.Ayurveda on joogan sisartiede. Monille joogaa harjoittaville onkin hyvin helppoa, koska siinä käytetään joogasta tuttuja käsitteitä ja konsepteja ja sen filosofia, teoria ja maailmankuva perustuvat universaaliin näkemykseen. Ayurvedaan perehtyminen tai sen hyödyntäminen ei kuitenkaan edellytä joogan tuntemista tai sen harjoittamista.

Lue Lisää

Pulssinluenta

Keino kehän sisäisen tasapainon hahmottamiseen

Ayurvedisessä lääketieteessä pulssinluenta on yksi keskeisimpiä diagnoosimenetelmiä, ja mene­telmiä kehon sisäisen tilan ja tasapaino- ja epätasapainotilojen määrittämiseenPulssinluennan avulla määritetään asiakkaan kehotyyppi ja saadaan tarkkaa tietoa kehon biologisten energioiden tilasta, sekä kehollisten järjestelmien ja sisäelinten toiminnasta, aineen­vaihdunnan tehosta, kehon kudosten tilasta, vitaalienergian määrästä, immuniteetista, stressi­tasosta ja kehon hienoenergisen järjestelmän toiminnasta.

Lue Lisää
Terveysvastaanotto

Ayurvedassa hoidetaan koko ihmistä, ei sairautta

Ayurvedan monipuoliset hoidot terveyden ylläpitämiseksi ja sairauksien parantamiseksi pyrkivät palauttamaan harmonian kehollisten järjestelmien, elinten, kudosten ja energioiden välillä. Kehon epätasapainotilojen korjaamiseksi Auyrvedisen lääketieteen harjoittaja suostittelee yksilöllisiä hoitoja sekä mm. elämäntapaohjeita räätälöidysti kullekin asiakkaalle. Tasapainon saavuttamiseen käytetään mm. ruokavaliota, mausteita, päivä- ja vuodenaikarytmiä, ayurvedisia yrttivalmisteita, joogaa ja meditaatiota, sekä tarvittaessa puhdistavia hoitoja kuona-aineiden poistamiseksi kehosta.

Lievät, alkuvaiheessa olevat epätasapainot on helpompi korjata, kuin sairauden tasolle eden­neet. Kun epätasapaino havaitaan puls­sin­luen­nan avulla, se on mahdollista parantaa ja terveyden tasapaino palauttaa jo en­nen varsinaisen sairauden muodostumista, sekä jo muo­dostuneen sairauden eteneminen voidaan pysäyttää ja parantaa keho ennen sairauden kroonistumista. Tällä tavoin sekä pulssinluenta että oman kehotyypin tunteminen ovat apuna sairauksien ennaltaehkäisyssä.

Palvelumme

  • Ayurveda-terveyskonsultaatio 1h 75 €
  • Puhelinkonsultaatio 30 min 40 €
    Laaja konsultaatio + joogaterapia 1,5h 108 €
  • Puhelin- tai skypekonsultaatio 30min 40€
  • Puhelin- tai skypekonsultaatio 1h 75€

Ajanvarauksen peruutus

Lue lisää

Varaa aika Helsingin Ayurvedaklinikalle!

Varaa aika